Sastojci:
30 dkg glatkog brašna
20 dkg mljevenih lješnjaka
10 dkg ribane čokolade
20 dkg margarina
5 dkg šećera
2 žutanjka
Glazura:
10 dkg čokolade
žlica ulja
malo mlijeka
Postupak:
Od sastojaka izraditi glatko tijesto i ostaviti ga u prozirnoj foliji na sat vremena u frižider. Kad se tijesto ohladilo promjesiti ga i oblikovati kiflice. Peći u zagrijanoj pećnici u tepsiji obloženoj masnim papirom na 180C cca 10-15 minuta, paziti da ne zagore.
Pećene kiflice umakati u glazuru i poslagati na masni papir da se glazura stisne.
30 dkg glatkog brašna
20 dkg mljevenih lješnjaka
10 dkg ribane čokolade
20 dkg margarina
5 dkg šećera
2 žutanjka
Glazura:
10 dkg čokolade
žlica ulja
malo mlijeka
Postupak:
Od sastojaka izraditi glatko tijesto i ostaviti ga u prozirnoj foliji na sat vremena u frižider. Kad se tijesto ohladilo promjesiti ga i oblikovati kiflice. Peći u zagrijanoj pećnici u tepsiji obloženoj masnim papirom na 180C cca 10-15 minuta, paziti da ne zagore.
Pećene kiflice umakati u glazuru i poslagati na masni papir da se glazura stisne.
Primjedbe