Čokolješnjak kiflice

Sastojci:
30 dkg glatkog brašna
20 dkg mljevenih lješnjaka
10 dkg ribane čokolade
20 dkg margarina
5 dkg šećera
2 žutanjka

Glazura:
10 dkg čokolade
žlica ulja
malo mlijeka

Postupak:
Od sastojaka izraditi glatko tijesto i ostaviti ga u prozirnoj foliji na sat vremena u frižider. Kad se tijesto ohladilo promjesiti ga i oblikovati kiflice. Peći u zagrijanoj pećnici u tepsiji obloženoj masnim papirom na 180C cca 10-15 minuta, paziti da ne zagore.
Pećene kiflice umakati u glazuru i poslagati na masni papir da se glazura stisne.

Primjedbe

Korisnik Anonimno rekao je…
dali se za ovaj recept lješnjaci prepeku ili se obično samo samelju?
Autor Marija rekao je…
Nažalost tek sam sad vidjela pitanje, uglavnom idu obični lješnjaci.