Sastojci:
1/2 kg teletine
1 glavica luka
1 veća mrkva ili dvije manje
2 češnja češnjaka
pasirana rajčica
lovorov list
peršinov list
malo vegete i soli
Priprema:
Luk i mrkvu izrezati na sitno i staviti na zagrijano ulje da se malo propirja. Teletinu izrezati na trakice i dodati je u posudu sa lukom. Pirjati 15 minuta te dodati lovorov list, pasiranu rajčicu, nasjeckan češnjak, a vode po potrebi. Posoliti prema ukusu. Pred kraj kuhanja dodati sitno sjeckani list peršina.
Prilog pire krumpir.
Ja sam uz to još napravila salatu od crne rotkve i mrkve.
Naribati rotkvu i jednu mrkvu i začiniti kao salatu.
1/2 kg teletine
1 glavica luka
1 veća mrkva ili dvije manje
2 češnja češnjaka
pasirana rajčica
lovorov list
peršinov list
malo vegete i soli
Priprema:
Luk i mrkvu izrezati na sitno i staviti na zagrijano ulje da se malo propirja. Teletinu izrezati na trakice i dodati je u posudu sa lukom. Pirjati 15 minuta te dodati lovorov list, pasiranu rajčicu, nasjeckan češnjak, a vode po potrebi. Posoliti prema ukusu. Pred kraj kuhanja dodati sitno sjeckani list peršina.
Prilog pire krumpir.
Ja sam uz to još napravila salatu od crne rotkve i mrkve.
Naribati rotkvu i jednu mrkvu i začiniti kao salatu.
Primjedbe