Crumble sa jabukama i zobenim pahuljicama



Brzinska poslastica kad vam se jede nešto slatko.




Sastojci:
100 g margarina
2-3 žlice šećera
1,5 dcl brašna
1,5 dc zobenih pahuljica

jabuke ili neko voće po želji

Priprema:
Posudu premazati maslacem i staviti izrezane jabuke na manje kockice koje po želji pošećeriti i posuti cimetom.
Od gore navedenih sastojaka napraviti mrvičasto tijesto i njime prekriti jabuke.
Peći na 225 C oko 15-20 minuta, dok se tijesto lagano zarumeni.
Poslužiti uz sojin umak od vanilije, puding ili sladoled prema želji.



Primjedbe

Autor What's for dessert? rekao je…
Uz zobene pahuljice u crumble obavezno stavim i orašaste plodove. Bude fenomenalno, neovisno s kojim voćem se radi. Po vrhu još malo sladoleda i gozba može početi.
Autor tanja rekao je…
Crumble kod mene uvijek može, odlično!:) S prelivom od pudinga nisam probala, ali vjerujem da bi mi se jako dopalo :)
Autor Gordana rekao je…
Crumble volim, brzo, lako, a dobro. Super izgleda.
Autor Petra Kranjica rekao je…
Volim crumble, sa malo sladoleda od vanilije savršen desert.
Autor Maja rekao je…
Crumble mi je omiljeni desert S jabukama zvuči odlično :)
Autor Ivana rekao je…
e ovako ih nisam probala .. sigurno hoću jako dobro izgleda
Šminkanje Osijek