Ovo mjesečna tema sa bloga Ajme koliko nas je su višnje, a domaćica je Tamara sa predivnog bloga Bit my cake.
Ovo je moj doprinos.
Ovo mjesečna tema sa bloga Ajme koliko nas je su višnje, a domaćica je Tamara sa predivnog bloga Bit my cake.
Ovo je moj doprinos.
Jedna prefina tortica osvježavajuća i brza za pripremu.
Brzinska torta od višnja i mascarponea
Sastojci:
piškote
1/2 kg mascarponea
2 dcl slatkog vrhnja
šećer prema ukusu
1 staklenka kompota od višnja
1/2 kg mascarponea
2 dcl slatkog vrhnja
šećer prema ukusu
1 staklenka kompota od višnja
Priprema:
Mascarpone izraditi sa šećerom i u to dodati istučeni šlag. Višnjama iscijediti sok i u to namakati piškote. Slagati red piškota, red kreme, red višnja, red kreme, red piškota i red kreme.
Dobro ohladiti u hladnjaku i poslužiti posipano kakaom.
Primjedbe